Logo

Cerstvé testoviny

RUČNÍ VÝROBA

Všichni milují těstoviny a my také!
Denně připravujeme ručně vyráběné těstoviny, čerstvé, stejně jako všechna naše jídla.
Máme výběr sušených těstovin od jednoho z nejlepších italských výrobců Rummo, a pro většinu našich hlavních jídel nabízíme také bezlepkové verze.
Vyrábíme těstoviny i omáčky: tradiční, sezónní, a vždy tak, jak jsou oblíbené u našich hostů.

Pec na drevo

Pizza

Pizza PepeNero je křupavá, bohatá a voňavá.
Těsto kyne minimálně 24 hodin, aby byla zajištěna lehkost a stravitelnost.
Kombinovaná pec na plyn a na dřevo umožňuje regulaci teploty a zároveň dodá pizze jedinečnou vůní dřeva.

Náš výber

DEZERT

Mistři cukráři z PepeNero připravují některé z nejúžasnějších tradičních italských dezertů: tiramisu, panna cotta a báječný čokoládový dort s vanilkovou zmrzlinou, který vidíte na tomto obrázku.
Při objednávání jídla si nezapomeňte nechat místo pro dezert!

Výber šéfkuchare

CERTIFIKACE KVALITY

Italská kuchyně je především o surovinách, a mnoho italských jídel obsahuje pouze několik klíčových ingrediencí.
Porozumění italské kuchyni je relativně snadné. Většina odborníků z gastronomie se shoduje, že italská kuchyně je hlavně o jednoduchosti; jednoduché recepty, kvalitní suroviny, techniky vaření a vášeň.
Ingredience a technika vaření jsou dvě nejdůležitější složky italské kuchyně, a proto restaurace PepeNero spolupracuje s nejlepšími italskými výrobci, aby zajistila trvalou kvalitu a vynikající chuť.

PepeNero

Extra panenský olivový olej

Olio Peranzana

Peranzana je odrůda oliv, která se pěstuje v určité oblasti horního Tavoliere, v Apulii a především ve venkovské oblasti Torremaggiore.
Apulie je region Itálie s nejvyšší produkcí oliv, a to díky jeho převážně rovinatému území a mírnému podnebí.
Rozlehlé sady těchto nádherných stromů činí z Apulie jednu z nejkrásnějších oblastí Itálie.
Olej Peranzana vyráběný v olejovém mlýně Principe je ovocný, jemný a velmi bohatý na chuť.
Je dokonalým doplňkem k pečivu, k salátům, k masu i k rybám.

bio-870
la-granda

Hovezí maso prvotrídní kvality

Fassona Piemontese

„Bovino Piemontese“ je jedním z hlavních italských masných plemen.
PepeNero kupuje Fassona Piemontese od konsorcia La Granda v provincii Cuneo v Piemontu.
La Granda prosazuje myšlenku pomalu produkovaného jídla s cílem zvýšit spotřebu kvalitního masa.
Chovatelé dodržují přísné pokyny, aby zajistili dokonalou rovnováhu mezi kvalitou života zvířat a kvalitou masa, které pro restaurace PepeNero dodávají do Prahy.

Pata Negra

JAMON IBERICO

Slavné plemeno vepřů Iberico se nazývá Pata Negra (doslova „Černá tlapka“), protože jejich kopyta jsou černá.
Ve volném výběhu ve kterém vepři žijí, mají zásobu oliv, bobulí, žaludů a jiných ořechů, kterými se krmí: tato velmi speciální strava ovlivňuje chuť masa, která je typická pro Pata Negra.
PepeNero vybírá nejlepší Jamon Iberico od malých španělských výrobců.
Textura šunky je hedvábná a jemná, chuť je ořechová a bohatá.
Doplňte šunku Pata Negra sklenkou chlazeného bílého nebo šumivého vína z Alp.

bufala-campana
dop
logo_IGP
slow-food